Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kingkiller Mac united
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Blais heeft problemen om de bal te vangen. Peschisolido is nu in balbezit. Peschisolido met een sublieme pass. Klungelig pakt Garcia de bal. Garcia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Davidson met een snelle inworp. Blais is nu in balbezit. Buck verovert de bal door een tackle van achteren. Buck geeft de bal voor. Garcia krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Blais bereikt de bal nog maar net als eerste. Buck verovert de bal door een tackle van achteren. Buck passt de bal met de wreef. Garcia is nu in balbezit. Garcia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
McKinnon probeert naar een medespeler te passen. Pappas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lifeson is nu in balbezit. Lifeson schiet op doel. Demanche werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kingkiller - Mac united 1:0

38e minuut.
Buck passt de bal met de wreef. Lemaître bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemaître probeert naar een medespeler te passen. Pappas rent richting de bal. Pappas schiet op doel. Demanche kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kingkiller 58%, Mac united 42%.
kingkiller - Mac united 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kingkiller 50%, Mac united 50%.
kingkiller - Mac united 1:0