Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Northsiders Wer United
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Arango passt de bal met de wreef. Hennessey bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennessey met een sublieme pass. Franklin is nu in balbezit. Franklin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Logan heeft problemen om de bal te vangen. Logan probeert naar een medespeler te passen. Verreault rent richting de bal. Jang verovert de bal door een tackle van achteren. Jang geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
McLean onderschept slim de pass. Logan begaat een overtreding. McLean is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Crook met een snel genomen vrije trap. Harvey heeft problemen om de bal te vangen. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pinard is nu in balbezit. Pinard geeft een lange en hoge pass. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Northsiders - Wer United 1:0

34e minuut.
Logan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crook verovert de bal door een tackle van achteren. Crook probeert naar een medespeler te passen. McLean bereikt de bal nog maar net als eerste. McLean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Northsiders - Wer United 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northsiders 54%, Wer United 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Northsiders - Wer United 1:1

49e minuut.
Franklin onderschept slim de pass. Franklin probeert naar een medespeler te passen. McLean rent richting de bal. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Humphries bereikt de bal nog maar net als eerste. Humphries met een sublieme pass. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wilkinson de bal onder controle te krijgen. Spencer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northsiders 46%, Wer United 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Northsiders - Wer United 1:1