Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U23_ThuDuc Sembuge FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.7 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Juneau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Ortega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fortner is nu in balbezit. Silvestrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestrini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U23_ThuDuc - Sembuge FC 0:1

16e minuut.
Primeau geeft de bal voor. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega met een sublieme pass. Green heeft problemen om de bal te vangen. Green haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bradbury met een harde bal richting middenveld. Consolante kopt de bal weg. Radzinski probeert de bal aan de voet te houden. Green is nu in balbezit. Green draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daar is Devine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Primeau rent richting de bal. Primeau draait met de bal, schiet en ... Djekanovic kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Radzinski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bradbury met een sublieme pass. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green passt de bal zonder na te denken. Consolante is nu in balbezit. Consolante haalt uit met een fantastische trap. Al-Akil bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U23_ThuDuc 43%, Sembuge FC 57%.
U23_ThuDuc - Sembuge FC 0:1

87e minuut.
MacDougall probeert de bal met de borst te controleren. Bradbury met een sublieme pass. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Consolante rent richting de bal. Consolante draait met de bal, schiet en ... Al-Akil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
U23_ThuDuc - Sembuge FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U23_ThuDuc 51%, Sembuge FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
U23_ThuDuc - Sembuge FC 1:1