Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PICOCK kingkiller
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Pappas verovert de bal door een tackle van achteren. Hill onderschept slim de pass. Lifeson onderschept slim de pass. Lifeson haalt uit met een fantastische trap. Gallardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PICOCK - kingkiller 0:1

14e minuut.
Sterzinsky probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Blais bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews probeert naar een medespeler te passen. Pappas rent richting de bal. Pappas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Baum geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lemaître met een snelle inworp. Lifeson is nu in balbezit. Lifeson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Beard trapt de bal weg van het doel. Daar is Pappas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lifeson kopt de bal weg. Pappas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PICOCK 46%, kingkiller 54%.
PICOCK - kingkiller 0:1

65e minuut.
Matthews is nu in balbezit. Howland rent richting de bal. Howland passt de bal met de wreef. Lammie is nu in balbezit. Lammie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PICOCK 49%, kingkiller 51%.
PICOCK - kingkiller 0:1