Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ScarceFC Wer United
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
2 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Burr geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Paradiso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chretien bereikt de bal nog maar net als eerste. Chretien haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ScarceFC - Wer United 0:1

32e minuut.
Crook bereikt de bal nog maar net als eerste. Blake begaat een overtreding. Crook raakt geblesseerd tijdens het duel. Crook zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paradiso kopt de bal weg. Logan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. McLean bereikt de bal nog maar net als eerste. McLean schiet op doel. Logan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ScarceFC - Wer United 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ScarceFC 57%, Wer United 43%.
ScarceFC - Wer United 0:2

50e minuut.
Crook verovert de bal door een tackle van achteren. Paradiso bereikt de bal nog maar net als eerste. McLean schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. McLean is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

58e minuut.
Crook speelt de bal door. Arango is nu in balbezit. Bauman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arango moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Arango kan niet meer verder spelen. Barnes komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Burr passt de bal in één keer door. Bauman is nu in balbezit. Barnes onderschept slim de pass. Barnes draait met de bal, schiet en ... Logan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ScarceFC - Wer United 0:3

83e minuut.
Burr is nu in balbezit. Holden is nu in balbezit. Holden met een sublieme pass. Barnes rent richting de bal. Barnes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ScarceFC 47%, Wer United 53%.
ScarceFC - Wer United 0:3