Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Northsiders Mac united
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 15
6 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 20
weak Schieten poor
poor Passen average
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Smith bereikt de bal nog maar net als eerste. Smith geeft de bal voor. Klungelig pakt Harvey de bal. Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Garon geeft de bal voor. Potvin bereikt de bal nog maar net als eerste. Potvin passt de bal in één keer door. Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Radchuck geeft de bal voor. Franklin kopt de bal weg. Buck probeert de bal aan de voet te houden. Buck draait met de bal, schiet en ... Clemens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Dunne trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Logan de bal. Logan met een sublieme pass. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Northsiders - Mac united 1:0

27e minuut.
Jang rent richting de bal. Denoncourt verovert de bal door een tackle van achteren. Denoncourt geeft de bal voor. Garcia rent richting de bal. Garcia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ugljesa rent richting de bal. Pinard verovert de bal door een tackle van achteren. Pinard met een sublieme pass. Franklin rent richting de bal. Franklin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Smith neemt de hoekschop. Davidson heeft problemen om de bal te vangen. Davidson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Bluth passt de bal met de wreef. Potvin rent richting de bal. Met opzet legt Pinard zijn tegenspeler op de grond. Pinard krijgt een gele kaart. Potvin roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Potvin kan niet meer verder spelen. Peschisolido komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvey verovert de bal door een tackle van achteren. Logan is nu in balbezit. Buck bereikt de bal nog maar net als eerste. Buck draait met de bal, schiet en ... Clemens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northsiders 57%, Mac united 43%.
Northsiders - Mac united 1:0

52e minuut.
Foster geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vernon met de inworp. Hennessey bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennessey geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Peschisolido passt de bal met de wreef. Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvey verovert de bal door een tackle van achteren. Buck onderschept slim de pass. Buck haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Bluth met de inworp. Ugljesa speelt de bal door. Buck is nu in balbezit. Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Peschisolido raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mahoney komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Davidson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buck bereikt de bal nog maar net als eerste. Logan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Buck raakt geblesseerd tijdens het duel. Buck neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Northsiders - Mac united 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northsiders 67%, Mac united 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Northsiders - Mac united 1:1