Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PICOCK U23_ThuDuc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Lammie verovert de bal door een tackle van achteren. Lammie met een sublieme pass. Howland rent richting de bal. Howland haalt uit met een fantastische trap. Striker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Baum geeft de bal voor. Ortega rent richting de bal. Sterzinsky onderschept slim de pass. Lammie heeft problemen om de bal te vangen. Lammie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bradbury geeft een hoge lob. Daar is Green, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Green passt de bal in één keer door. Consolante is nu in balbezit. Consolante schiet op doel. Gallardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PICOCK - U23_ThuDuc 0:1

22e minuut.
Consolante raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hennessey komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Howland rent richting de bal. Howland probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bradbury met de inworp. Primeau geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Sterzinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Ho onderschept slim de pass. Ho probeert naar een medespeler te passen. Green is nu in balbezit. Green draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Primeau rent richting de bal. Primeau speelt de bal door. Hancock is nu in balbezit. Green is nu in balbezit. Green draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Hancock geeft een lange en hoge pass. Inworp. Primeau met een snelle inworp. Hennessey rent richting de bal. Hennessey draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PICOCK 65%, U23_ThuDuc 35%.
PICOCK - U23_ThuDuc 0:1

49e minuut.
Hancock geeft de bal voor. Lamontagne heeft problemen om de bal te vangen. Pérez rent richting de bal. Lamontagne verovert de bal door een tackle van achteren. Lamontagne passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Lamontagne passt de bal in één keer door. Lammie rent richting de bal. Lammie passt de bal zonder na te denken. Howland rent richting de bal. Howland schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Hennessey passt de bal met de wreef. Hancock rent richting de bal. Hancock speelt de bal door. Green rent richting de bal. Green schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Hennessey raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lebourdais komt het veld opgelopen. Striker trapt de bal weg. Bradley is nu in balbezit. Met opzet legt Juneau zijn tegenspeler op de grond. Bradley wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bradley kan niet meer verder spelen. Lammie komt het veld opgelopen.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lebourdais heeft problemen om de bal te vangen. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Klungelig pakt Ortega de bal. Lebourdais bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebourdais geeft de bal voor. Green is nu in balbezit. Green haalt uit met een fantastische trap. Gallardo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
PICOCK - U23_ThuDuc 0:2

75e minuut.
MacDougall geeft een lange en hoge pass. Sterzinsky geeft een lange en hoge pass. MacDougall bereikt de bal nog maar net als eerste. Howland verovert de bal door een tackle van achteren. Howland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PICOCK - U23_ThuDuc 1:2

85e minuut.
Lebourdais passt de bal met de wreef. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Seguin is nu in balbezit. Lebourdais is nu in balbezit. Lebourdais draait met de bal, schiet en ... Gallardo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
PICOCK - U23_ThuDuc 1:3

88e minuut.
Pérez is nu in balbezit. Lammie verovert de bal door een tackle van achteren. Lammie speelt de bal door. Howland is nu in balbezit. Howland draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PICOCK 58%, U23_ThuDuc 42%.
PICOCK - U23_ThuDuc 1:3