Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sembuge FC kingkiller
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


21e minuut.
Fortner passt de bal met de wreef. Suzuki is nu in balbezit. McKinnon schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag McKinnon naar de kleedkamers voor een vroege douche.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Beard met een harde bal richting middenveld. Hughes kopt de bal weg. Fortner is nu in balbezit. Fortner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Fortner bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortner passt de bal in één keer door. Silvestrini rent richting de bal. Silvestrini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sembuge FC - kingkiller 1:0

31e minuut.
Klungelig pakt Matthews de bal. Blais bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughes speelt de bal door. Silvestrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestrini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sembuge FC 39%, kingkiller 61%.
Sembuge FC - kingkiller 1:0

49e minuut.
Ashley bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashley geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Beard de bal. Silvestrini rent richting de bal. Silvestrini haalt uit met een fantastische trap. Lebourdais bokst de bal weg.

68e minuut.
Blais rent richting de bal. Barnaby onderschept slim de pass. Barnaby speelt de bal door. Silvestrini is nu in balbezit. Silvestrini schiet op doel. Lebourdais probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Silvestrini is nu in balbezit. Beard onderschept slim de pass. Fortner onderschept slim de pass. Fortner schiet op doel. Lebourdais probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Fortner passt de bal zonder na te denken. Silvestrini bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beard. Beard krijgt een gele kaart. Saint-Arnaud raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lemire komt het veld opgelopen. Hughes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Silvestrini is nu in balbezit. Silvestrini geeft een hoge lob. Klungelig pakt Blais de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sembuge FC 40%, kingkiller 60%.
Sembuge FC - kingkiller 1:0