Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
anacine200 Hecer fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


27e minuut.
Clarke geeft een lange en hoge pass. Duncan is nu in balbezit. Mayer verovert de bal door een tackle van achteren. Lecavalier is nu in balbezit. Lecavalier schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
anacine200 - Hecer fc 0:1

35e minuut.
Lecavalier onderschept slim de pass. Lecavalier geeft een lange en hoge pass. Daar is Mayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duncan rent richting de bal. Duncan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
anacine200 - Hecer fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anacine200 48%, Hecer fc 52%.
anacine200 - Hecer fc 0:2

48e minuut.
Mayer geeft een hoge lob. Inworp. Easingwood met de inworp. Lecavalier rent richting de bal. Lecavalier draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. McDonald werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
anacine200 - Hecer fc 0:3

61e minuut.
Gretzky geeft de bal voor. Consolante kopt de bal weg. Houston heeft problemen om de bal te vangen. Doyle rent richting de bal. Doyle schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Klungelig pakt Clarke de bal. Clarke met een sublieme pass. Klungelig pakt Gruber de bal. Duncan is nu in balbezit. Duncan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Clarke passt de bal zonder na te denken. Duncan is nu in balbezit. Hutchinson begaat een overtreding. Hutchinson krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Hutchinson heeft problemen om de bal te vangen. Lecavalier bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutchinson rent richting de bal. Lecavalier onderschept slim de pass. Lecavalier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
O`Hara geeft een hoge lob. David is nu in balbezit. David speelt de bal door. Doyle is nu in balbezit. Doyle haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anacine200 45%, Hecer fc 55%.
anacine200 - Hecer fc 0:3