Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pills United bubbateam
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 15.1
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Suzuki is nu in balbezit. DiTullio is nu in balbezit. DiTullio speelt de bal door. Tong is nu in balbezit. Tong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Francois probeert de bal aan de voet te houden. Ercolani is nu in balbezit. Met opzet legt DiTullio zijn tegenspeler op de grond. DiTullio krijgt een gele kaart.

15e minuut.
DiTullio met een sublieme pass. King is nu in balbezit. Francois met een sublieme pass. Tong is nu in balbezit. Tong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
el-Mubarak bereikt de bal nog maar net als eerste. el-Mubarak geeft een hoge lob. Darby kopt de bal weg. DiTullio rent richting de bal. DiTullio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pills United - bubbateam 0:1

22e minuut.
Randell probeert naar een medespeler te passen. Peetoom heeft problemen om de bal te vangen. Alexander rent richting de bal. Tong verovert de bal door een tackle van achteren. Tong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Sandoval rent richting de bal. Darby onderschept slim de pass. Darby speelt de bal door. DiTullio rent richting de bal. DiTullio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pills United - bubbateam 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pills United 55%, bubbateam 45%.
Pills United - bubbateam 0:2

60e minuut.
Bradley is nu in balbezit. Dupuis begaat een overtreding. Bradley raakt geblesseerd tijdens het duel. Darby zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Tong schiet op doel. Radchuck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Dupuis passt de bal zonder na te denken. Randell rent richting de bal. Clemens rent richting de bal. Randell verovert de bal door een tackle van achteren. Randell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Belfour bereikt de bal nog maar net als eerste. Belfour geeft een hoge lob. DiTullio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alexander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexander geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
King geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mubarak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sandoval is nu in balbezit. Sandoval draait met de bal, schiet en ... Paal! Clemens heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Radchuck probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Darby de bal. Darby met een sublieme pass. DiTullio bereikt de bal nog maar net als eerste. DiTullio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pills United 51%, bubbateam 49%.
Pills United - bubbateam 0:2