Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Canadeiro Futebol Clube Fc Heisenberg
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Strazzari onderschept slim de pass. Strazzari geeft een lange en hoge pass. Young heeft problemen om de bal te vangen. Andrews rent richting de bal. Andrews draait met de bal, schiet en ... Dandy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Iginla passt de bal zonder na te denken. Daar is Boyes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strazzari begaat een overtreding. Strazzari krijgt een gele kaart. Boyes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iginla komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Canadeiro Futebol Clube - Fc Heisenberg 1:0

24e minuut.
Aceves geeft een lange en hoge pass. do Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt do Santos zijn tegenspeler op de grond. do Santos krijgt een gele kaart.

31e minuut.
do Santos passt de bal in één keer door. Simpson rent richting de bal. Andrews verovert de bal door een tackle van achteren. Lemaître bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemaître schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Canadeiro Futebol Clube - Fc Heisenberg 1:1

36e minuut.
Consolante bereikt de bal nog maar net als eerste. Consolante geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Young de bal onder controle te krijgen. Andrews is nu in balbezit. Andrews draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canadeiro Futebol Clube 55%, Fc Heisenberg 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Canadeiro Futebol Clube - Fc Heisenberg 1:1

73e minuut.
Simon passt de bal met de wreef. do Santos is nu in balbezit. do Santos maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, do Santos moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! do Santos schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

74e minuut.
Boyle controleert de bal met de borst. Mercier is nu in balbezit. Boyle begaat een overtreding. Mercier roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mercier kan niet meer verder spelen. Spencer komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Spencer probeert de bal aan de voet te houden. Spencer geeft een lange en hoge pass. Boyle heeft problemen om de bal te vangen. Lemaître rent richting de bal. Lemaître draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Simpson probeert naar een medespeler te passen. Spencer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Houston de bal. Boyes is nu in balbezit. Boyes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Lemaître onderschept slim de pass. Young onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andrews. Andrews krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Aceves kopt de bal weg. Iginla is nu in balbezit. Houston rent richting de bal. Iginla verovert de bal door een tackle van achteren. Iginla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canadeiro Futebol Clube 40%, Fc Heisenberg 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Canadeiro Futebol Clube - Fc Heisenberg 1:1