Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
anacine200 Pills United
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Doyle onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alexander. Doyle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hutchinson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wall kopt de bal weg. Daar is Zuniga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doyle rent richting de bal. Doyle draait met de bal, schiet en ... Radchuck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
el-Mubarak geeft een lange en hoge pass. Inworp. de Rosario met een snelle inworp. Eglinton is nu in balbezit. Eglinton geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Radchuck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Doyle bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
anacine200 - Pills United 1:0

3e minuut.
Randell probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sandoval de bal. Doyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Doyle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
anacine200 - Pills United 2:0

11e minuut.
Sandoval probeert naar een medespeler te passen. Randell rent richting de bal. David is nu in balbezit. Randell rent richting de bal. Randell schiet op doel. McDonald verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
anacine200 - Pills United 2:1

24e minuut.
Suzuki geeft een hoge lob. Randell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayer is nu in balbezit. Randell verovert de bal door een tackle van achteren. Randell schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Inworp. Wall met een snelle inworp. Eglinton is nu in balbezit. Eglinton draait met de bal, schiet en ... Radchuck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
anacine200 - Pills United 3:1

33e minuut.
Suzuki geeft de bal voor. Gruber probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Randell is nu in balbezit. Randell draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mayer de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Fisher geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dupuis met de inworp. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Alexander speelt de bal door. Randell bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van David. Randell wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

40e minuut.
Randell is nu in balbezit. David legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Randell raakt geblesseerd tijdens het duel. David geeft een hoge lob. Sandoval kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
anacine200 - Pills United 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anacine200 54%, Pills United 46%.
anacine200 - Pills United 3:2

74e minuut.
David probeert naar een medespeler te passen. Consolante bereikt de bal nog maar net als eerste. Consolante passt de bal zonder na te denken. Doyle is nu in balbezit. Doyle haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
anacine200 - Pills United 4:2

87e minuut.
Gruber geeft een hoge lob. Doyle rent richting de bal. Zuniga rent richting de bal. Doyle verovert de bal door een tackle van achteren. Doyle draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anacine200 60%, Pills United 40%.
anacine200 - Pills United 4:2