Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pills United anacine200
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.2
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Beckmann rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ercolani. Beckmann raakt geblesseerd tijdens het duel. Bluth zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Doyle maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pills United - anacine200 0:1

8e minuut.
Daar is Hutchinson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hutchinson geeft een hoge lob. Ercolani is nu in balbezit. Beckmann verovert de bal door een tackle van achteren. Beckmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
de Rosario met een snelle inworp. Beckmann geeft een hoge lob. Doyle krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is el-Mubarak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pills United - anacine200 0:2

14e minuut.
Wall verovert de bal door een tackle van achteren. Alexander is nu in balbezit. Beckmann probeert naar een medespeler te passen. Doyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Doyle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Beckmann heeft problemen om de bal te vangen. Ercolani is nu in balbezit. Ercolani passt de bal in één keer door. Doyle heeft problemen om de bal te vangen. Doyle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Dupuis geeft een hoge lob. Mayer heeft problemen om de bal te vangen. Randell is nu in balbezit. Randell schiet op doel. McDonald maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pills United - anacine200 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pills United 48%, anacine200 52%.
Pills United - anacine200 1:2

50e minuut.
Dupuis onderschept slim de pass. Dupuis geeft de bal voor. Randell is nu in balbezit. Randell schiet op doel. Mayer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pills United - anacine200 2:2

52e minuut.
Hutchinson verovert de bal door een tackle van achteren. Alexander met een sublieme pass. Randell is nu in balbezit. Randell schiet op doel. McDonald probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pills United - anacine200 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pills United 44%, anacine200 56%.
Pills United - anacine200 3:2