Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hecer fc bubbateam
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Clarke verovert de bal door een tackle van achteren. Clarke geeft een lange en hoge pass. Daar is Bradley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duncan verovert de bal door een tackle van achteren. Duncan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Clarke met een sublieme pass. Lecavalier rent richting de bal. Despatie is nu in balbezit. Lecavalier verovert de bal door een tackle van achteren. Lecavalier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Auclair geeft een lange en hoge pass. Daar is Houston, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. DiTullio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. DiTullio krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Tong is nu in balbezit. Gretzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Tong onderschept slim de pass. Tong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hecer fc - bubbateam 0:1

23e minuut.
Tong heeft problemen om de bal te vangen. Halsted is nu in balbezit. Tong verovert de bal door een tackle van achteren. Tong draait met de bal, schiet en ... Brennan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hecer fc - bubbateam 0:2

30e minuut.
King bereikt de bal nog maar net als eerste. Easingwood is nu in balbezit. King tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. King krijgt een gele kaart. Easingwood roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Easingwood kan niet meer verder spelen. Onstad komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Houston passt de bal in één keer door. Onstad rent richting de bal. Francois rent richting de bal. Lecavalier bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecavalier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hecer fc - bubbateam 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hecer fc 53%, bubbateam 47%.
Hecer fc - bubbateam 1:2

49e minuut.
Clayden speelt de bal door. DiTullio rent richting de bal. DiTullio met een sublieme pass. Tong is nu in balbezit. Tong draait met de bal, schiet en ... Paal! Brennan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Grimm bereikt de bal nog maar net als eerste. DiTullio bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimm begaat een overtreding. DiTullio raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

66e minuut.
Francois probeert naar een medespeler te passen. Onstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Onstad speelt de bal door. Duncan rent richting de bal. Duncan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Despatie onderschept slim de pass. Despatie geeft de bal voor. Gretzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Tong verovert de bal door een tackle van achteren. Tong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Clarke probeert naar een medespeler te passen. Lecavalier is nu in balbezit. Lecavalier passt de bal in één keer door. Duncan bereikt de bal nog maar net als eerste. Duncan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hecer fc 58%, bubbateam 42%.
Hecer fc - bubbateam 1:2