Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bubbateam Hecer fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Francois is nu in balbezit. Francois geeft de bal voor. Gretzky probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tong is nu in balbezit. Tong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
King rent richting de bal. Duncan onderschept slim de pass. Duncan passt de bal met de wreef. Lecavalier rent richting de bal. Lecavalier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bubbateam - Hecer fc 0:1

14e minuut.
Francois is nu in balbezit. Francois passt de bal met de wreef. Halsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Tong onderschept slim de pass. Tong haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Grimm geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McLeod met de inworp. DiTullio is nu in balbezit. DiTullio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Francois bereikt de bal nog maar net als eerste. Francois passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Halsted de bal onder controle te krijgen. Tong rent richting de bal. Tong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
O`Hara bereikt de bal nog maar net als eerste. Clayden onderschept slim de pass. Clayden speelt de bal door. Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Tong draait met de bal, schiet en ... Brennan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
DiTullio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt McLeod de bal. McLeod speelt de bal door. Tong rent richting de bal. Tong haalt uit met een fantastische trap. Paal!

29e minuut.
Clayden probeert naar een medespeler te passen. DiTullio rent richting de bal. DiTullio passt de bal in één keer door. Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Tong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Tong is nu in balbezit. Halsted onderschept slim de pass. Halsted geeft de bal voor. Duncan bereikt de bal nog maar net als eerste. Duncan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bubbateam - Hecer fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bubbateam 44%, Hecer fc 56%.
bubbateam - Hecer fc 0:2

46e minuut.
Houston bereikt de bal nog maar net als eerste. Houston geeft een hoge lob. Duncan rent richting de bal. Duncan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Daar is Tong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. DiTullio met een sublieme pass. Tong rent richting de bal. Tong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Auclair verovert de bal door een tackle van achteren. Auclair speelt de bal door. Francois rent richting de bal. Duncan is nu in balbezit. Duncan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Despatie kopt de bal weg. O`Hara heeft problemen om de bal te vangen. Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Tong draait met de bal, schiet en ... Brennan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bubbateam - Hecer fc 1:2

74e minuut.
Aucoin met de inworp. Onstad met een sublieme pass. Francois rent richting de bal. Lecavalier verovert de bal door een tackle van achteren. Lecavalier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
bubbateam - Hecer fc 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bubbateam 49%, Hecer fc 51%.
bubbateam - Hecer fc 1:3