Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Heisenberg Shamrock Canucks
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Cahill met de inworp. Lemaître rent richting de bal. Black begaat een overtreding. Black krijgt een gele kaart. Lemaître raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lemaître kan niet meer verder spelen. Bircham komt het veld opgelopen. Houston komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
do Santos passt de bal zonder na te denken. McGhee is nu in balbezit. McGhee geeft een hoge lob. Burnside is nu in balbezit. Burnside draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Attakora-Gyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bester komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Gerrard probeert naar een medespeler te passen. Bircham is nu in balbezit. Bircham passt de bal met de wreef. Andrews rent richting de bal. Andrews schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Mercier geeft een lange en hoge pass. Cahill speelt de bal door. Daar is Andrews, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bircham bereikt de bal nog maar net als eerste. Bircham haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Heisenberg 46%, Shamrock Canucks 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Heisenberg - Shamrock Canucks 0:0

58e minuut.
Logan bereikt de bal nog maar net als eerste. Logan met een sublieme pass. Black bereikt de bal nog maar net als eerste. Black schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Heisenberg - Shamrock Canucks 0:1

67e minuut.
Inworp. do Santos met de inworp. Gerrard rent richting de bal. Gerrard passt de bal zonder na te denken. do Santos geeft een hoge lob. Steele bokst de bal weg.

80e minuut.
Daar is Bester, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bircham bereikt de bal nog maar net als eerste. Bircham probeert naar een medespeler te passen. Andrews bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrews schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
McGhee met een sublieme pass. Houston bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McGhee. Houston raakt geblesseerd tijdens het duel. Houston zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Steele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Heisenberg 42%, Shamrock Canucks 58%.
Fc Heisenberg - Shamrock Canucks 0:1