Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Canadeiro Futebol Clube bubbateam
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


14e minuut.
Young geeft een lange en hoge pass. Inworp. McLeod zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. DiTullio is nu in balbezit. DiTullio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Simpson speelt de bal door. Francois rent richting de bal. Iginla onderschept slim de pass. Boyes is nu in balbezit. Boyes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Tong rent richting de bal. Michaels bereikt de bal nog maar net als eerste. Tong verovert de bal door een tackle van achteren. Tong haalt uit met een fantastische trap. Dandy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Tong rent richting de bal. Aceves rent richting de bal. Tong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tong krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Simon rent richting de bal. Simon passt de bal zonder na te denken. Clemens rent richting de bal. Boyes onderschept slim de pass. Boyes haalt uit met een fantastische trap. Berry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Despatie is nu in balbezit. Iginla verovert de bal door een tackle van achteren. Iginla probeert naar een medespeler te passen. Boyes rent richting de bal. Boyes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
DiTullio met een sublieme pass. Klungelig pakt Tong de bal. Young is nu in balbezit. Tong verovert de bal door een tackle van achteren. Tong schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canadeiro Futebol Clube 64%, bubbateam 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Canadeiro Futebol Clube - bubbateam 0:0

55e minuut.
Clemens rent richting de bal. Clemens geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Clayden de bal onder controle te krijgen. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Simpson is nu in balbezit. Francois verovert de bal door een tackle van achteren. Francois met een sublieme pass. Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Tong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
DiTullio kopt de bal weg. Daar is Aceves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tong rent richting de bal. Tong draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Michaels de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
DiTullio rent richting de bal. DiTullio geeft een lange en hoge pass. Tong is nu in balbezit. Tong schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Iginla bereikt de bal nog maar net als eerste. King is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iginla. King moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. King kan niet meer verder spelen. Belfour komt het veld opgelopen.

82e minuut.
DiTullio heeft problemen om de bal te vangen. DiTullio met een sublieme pass. Young verovert de bal door een tackle van achteren. McLeod rent richting de bal. McLeod geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canadeiro Futebol Clube 63%, bubbateam 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Canadeiro Futebol Clube - bubbateam 0:0