Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bubbateam Canadeiro Futebol Clube
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.9
matig Schieten matig
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Klungelig pakt Luther de bal. Tong is nu in balbezit. Tong draait met de bal, schiet en ... Michaels probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
bubbateam - Canadeiro Futebol Clube 1:0

5e minuut.
Clemens geeft een hoge lob. Simpson is nu in balbezit. Simpson geeft een lange en hoge pass. David rent richting de bal. David draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
King met een snelle inworp. McLeod rent richting de bal. McLeod geeft een hoge lob. Tong rent richting de bal. Tong schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Bradley met een sublieme pass. DiTullio is nu in balbezit. DiTullio passt de bal met de wreef. Tong is nu in balbezit. Tong schiet op doel. Dandy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. DiTullio kan de bal niet met de borst controleren. Young rent richting de bal. DiTullio maakt een afschuwelijke overtreding. DiTullio krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Despatie rent richting de bal. Despatie passt de bal met de wreef. Tong is nu in balbezit. DiTullio is nu in balbezit. DiTullio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bubbateam - Canadeiro Futebol Clube 2:0

21e minuut.
Berry met een sublieme pass. DiTullio kopt de bal weg. Daar is Young, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tong rent richting de bal. Tong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
DiTullio met een sublieme pass. Clayden speelt de bal door. Luther rent richting de bal. Tong onderschept slim de pass. Tong draait met de bal, schiet en ... Dandy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Clayden zal de hoekschop nemen. Tong rent richting de bal. Tong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Despatie passt de bal in één keer door. DiTullio is nu in balbezit. DiTullio passt de bal in één keer door. Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Tong haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
bubbateam - Canadeiro Futebol Clube 3:0

38e minuut.
David is nu in balbezit. DiTullio onderschept slim de pass. DiTullio met een sublieme pass. Daar is Tong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tong schiet op doel. Dandy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon speelt de bal door. Auclair geeft een hoge lob. Tong rent richting de bal. Tong draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bubbateam 40%, Canadeiro Futebol Clube 60%.
bubbateam - Canadeiro Futebol Clube 3:0

50e minuut.
Auclair rent richting de bal. Auclair probeert naar een medespeler te passen. Bradley rent richting de bal. David bereikt de bal nog maar net als eerste. David haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Simpson met een sublieme pass. David rent richting de bal. Francois rent richting de bal. David onderschept slim de pass. David schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Howard geeft de bal voor. Francois kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert DiTullio de bal onder controle te krijgen. Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Tong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Michaels geeft een hoge lob. do Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. do Santos met een sublieme pass. Iginla bereikt de bal nog maar net als eerste. Iginla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bubbateam 53%, Canadeiro Futebol Clube 47%.
bubbateam - Canadeiro Futebol Clube 3:0