Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
anacine200 Cannibal Tem
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Consolante onderschept slim de pass. Consolante geeft een lange en hoge pass. Arnaud is nu in balbezit. Doyle verovert de bal door een tackle van achteren. Doyle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Jya-Syin speelt de bal door. Arsenault is nu in balbezit. David tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arsenault raakt geblesseerd tijdens het duel. Jya-Syin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Eglinton bereikt de bal nog maar net als eerste. Jya-Syin onderschept slim de pass. Jya-Syin met een sublieme pass. Auld bereikt de bal nog maar net als eerste. Auld schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
anacine200 - Cannibal Tem 0:1

28e minuut.
Eglinton onderschept slim de pass. Jya-Syin verovert de bal door een tackle van achteren. Jya-Syin passt de bal met de wreef. Auld is nu in balbezit. Auld schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
anacine200 - Cannibal Tem 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anacine200 46%, Cannibal Tem 54%.
anacine200 - Cannibal Tem 0:2

62e minuut.
David bereikt de bal nog maar net als eerste. David probeert naar een medespeler te passen. Jya-Syin is nu in balbezit. Hutchinson is nu in balbezit. Hutchinson draait met de bal, schiet en ... Buck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anacine200 55%, Cannibal Tem 45%.
anacine200 - Cannibal Tem 0:2