Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hecer fc Shamrock Canucks
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.4
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Burnside verovert de bal door een tackle van achteren. Black rent richting de bal. Black draait met de bal, schiet en ... Halsted probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hecer fc - Shamrock Canucks 0:1

20e minuut.
Houston probeert de bal met de borst te controleren. Attakora-Gyan geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Houston de bal onder controle te krijgen. Burnside is nu in balbezit. Burnside haalt uit met een fantastische trap. Brennan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
O`Hara is nu in balbezit. Sebrango rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van O`Hara. O`Hara krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Sebrango geeft een hoge lob. Dover kopt de bal weg. Attakora-Gyan is nu in balbezit. Duncan onderschept slim de pass. Duncan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Brennan trapt de bal weg van het doel. Sebrango kopt de bal weg. Halsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Black is nu in balbezit. Black schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hecer fc 47%, Shamrock Canucks 53%.
Hecer fc - Shamrock Canucks 0:1

51e minuut.
McGhee passt de bal in één keer door. Burnside heeft problemen om de bal te vangen. Houston is nu in balbezit. Black rent richting de bal. Black haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Clarke geeft een lange en hoge pass. Sebrango probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. del Pierro is nu in balbezit. Duncan rent richting de bal. Duncan schiet op doel. Steele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Attakora-Gyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Attakora-Gyan passt de bal zonder na te denken. Burnside is nu in balbezit. Burnside draait met de bal, schiet en ... Brennan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hecer fc - Shamrock Canucks 0:2

82e minuut.
Klungelig pakt Black de bal. Clarke onderschept slim de pass. Black bereikt de bal nog maar net als eerste. Burnside rent richting de bal. Burnside haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hecer fc - Shamrock Canucks 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hecer fc 46%, Shamrock Canucks 54%.
Hecer fc - Shamrock Canucks 0:3