Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Canadeiro Futebol Clube Pills United
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.2
average Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Young geeft een lange en hoge pass. Howard is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dupuis. Dupuis krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Keeper bereikt de bal nog maar net als eerste. Keeper geeft een lange en hoge pass. Suzuki heeft problemen om de bal te vangen. David is nu in balbezit. David draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Peetoom kopt de bal weg. Dupuis rent richting de bal. Dupuis speelt de bal door. Randell rent richting de bal. Randell schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Sandoval speelt de bal door. Klungelig pakt Iginla de bal. Iginla passt de bal met de wreef. David rent richting de bal. David schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Iginla bereikt de bal nog maar net als eerste. Iginla passt de bal in één keer door. David bereikt de bal nog maar net als eerste. David haalt uit met een fantastische trap. Zuniga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Radchuck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canadeiro Futebol Clube 51%, Pills United 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Canadeiro Futebol Clube - Pills United 0:0

56e minuut.
Ercolani verovert de bal door een tackle van achteren. Ercolani speelt de bal door. David bereikt de bal nog maar net als eerste. David haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zuniga de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Dupuis speelt de bal door. Randell rent richting de bal. Michaels rent richting de bal. Randell verovert de bal door een tackle van achteren. Randell haalt uit met een fantastische trap. Paal!

70e minuut.
Iginla kan de bal niet met de borst controleren. Ercolani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ercolani passt de bal zonder na te denken. David rent richting de bal. David haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ercolani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ercolani geeft de bal voor. Klungelig pakt Randell de bal. Randell draait met de bal, schiet en ... Dandy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canadeiro Futebol Clube - Pills United 0:1

81e minuut.
Keeper met een sublieme pass. David is nu in balbezit. Peetoom rent richting de bal. David verovert de bal door een tackle van achteren. David haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Aceves onderschept slim de pass. Ercolani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ercolani passt de bal met de wreef. Randell bereikt de bal nog maar net als eerste. Randell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canadeiro Futebol Clube 55%, Pills United 45%.
Canadeiro Futebol Clube - Pills United 0:1