Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hecer fc Fc Heisenberg
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18
weak Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Onstad speelt de bal door. Houston bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrews rent richting de bal. Lemaître bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemaître schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Klungelig pakt Easingwood de bal. Houston rent richting de bal. Lemaître rent richting de bal. Lemaître haalt uit met een fantastische trap. Brennan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Lemaître met een sublieme pass. Easingwood rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cahill. Cahill krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Mercier geeft de bal voor. Inworp. Easingwood met de inworp. Lecavalier rent richting de bal. Lecavalier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

33e minuut.
Lemaître bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemaître passt de bal zonder na te denken. Andrews bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrews schiet op doel. Brennan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hecer fc - Fc Heisenberg 0:1

35e minuut.
Lecavalier is nu in balbezit. Houston is nu in balbezit. Lecavalier onderschept slim de pass. Duncan rent richting de bal. Duncan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Doeltrap. Boulerice trapt de bal weg. Daar is Onstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lecavalier is nu in balbezit. Lecavalier draait met de bal, schiet en ... Villanueva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hecer fc 54%, Fc Heisenberg 46%.
Hecer fc - Fc Heisenberg 0:1

62e minuut.
Strazzari geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Houston de bal. Houston bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemaître rent richting de bal. Lemaître draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Onstad onderschept slim de pass. Lecavalier rent richting de bal. Houston schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Houston naar de kleedkamers voor een vroege douche.

80e minuut.
Houston heeft problemen om de bal te vangen. Lemaître rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Houston. Lemaître roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lemaître kan niet meer verder spelen. Occean komt het veld opgelopen.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Villanueva trapt de bal weg. O`Hara is nu in balbezit. Gerrard verovert de bal door een tackle van achteren. Gerrard geeft een hoge lob. Paal!
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Occean verovert de bal door een tackle van achteren. Occean geeft een lange en hoge pass. O`Hara is nu in balbezit. Andrews verovert de bal door een tackle van achteren. Andrews schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Occean rent richting de bal. Occean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hecer fc 56%, Fc Heisenberg 44%.
Hecer fc - Fc Heisenberg 0:1