Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
anacine200 Canadeiro Futebol Clube
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Simon speelt de bal door. David is nu in balbezit. David passt de bal zonder na te denken. Doyle is nu in balbezit. Doyle haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Hutchinson bereikt de bal nog maar net als eerste. do Santos onderschept slim de pass. Fisher begaat een overtreding. do Santos raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. do Santos kan niet meer verder spelen. Mustafa komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Beckmann rent richting de bal. Simon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beckmann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hutchinson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Young, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doyle is nu in balbezit. Doyle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
de Rosario geeft een hoge lob. Simon rent richting de bal. Simon passt de bal met de wreef. Boyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
anacine200 - Canadeiro Futebol Clube 0:1

37e minuut.
Keeper geeft een hoge lob. Hutchinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyes verovert de bal door een tackle van achteren. Iginla rent richting de bal. Iginla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Beckmann verovert de bal door een tackle van achteren. Beckmann passt de bal met de wreef. Doyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Doyle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
anacine200 - Canadeiro Futebol Clube 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anacine200 56%, Canadeiro Futebol Clube 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
anacine200 - Canadeiro Futebol Clube 1:1

47e minuut.
Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutchinson verovert de bal door een tackle van achteren. Hutchinson passt de bal zonder na te denken. Doyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Doyle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Fisher probeert de bal aan de voet te houden. David rent richting de bal. David passt de bal zonder na te denken. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Simon passt de bal in één keer door. Beckmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckmann geeft een hoge lob. Doyle is nu in balbezit. Doyle draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
anacine200 - Canadeiro Futebol Clube 2:1

68e minuut.
Boyes rent richting de bal. Beckmann verovert de bal door een tackle van achteren. Beckmann passt de bal met de wreef. Doyle rent richting de bal. Doyle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Wall bereikt de bal nog maar net als eerste. Wall geeft een lange en hoge pass. Young is nu in balbezit. Doyle onderschept slim de pass. Doyle schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anacine200 43%, Canadeiro Futebol Clube 57%.
anacine200 - Canadeiro Futebol Clube 2:1