Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cannibal Tem bubbateam
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 15.5
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
King passt de bal in één keer door. DiTullio rent richting de bal. DiTullio met een sublieme pass. Tong is nu in balbezit. Tong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cannibal Tem - bubbateam 0:1

5e minuut.
Arnaud geeft de bal voor. McLeod kopt de bal weg. McLean is nu in balbezit. Tong verovert de bal door een tackle van achteren. Tong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Despatie bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenault verovert de bal door een tackle van achteren. Francois bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenault onderschept slim de pass. Arsenault haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
McLeod rent richting de bal. McLeod geeft de bal voor. Mercier probeert naar een medespeler te passen. Auclair is nu in balbezit. Auclair geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Vanderpool bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooke bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooke geeft de bal voor. Auld rent richting de bal. Auld schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Clemens probeert de bal aan de voet te houden. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Mercier passt de bal zonder na te denken. Singh rent richting de bal. Buck probeert naar een medespeler te passen. Arnaud probeert de bal aan de voet te houden. McLeod geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cannibal Tem 53%, bubbateam 47%.
Cannibal Tem - bubbateam 0:1

57e minuut.
Klungelig pakt Gagnon de bal. Despatie is nu in balbezit. Gagnon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Despatie raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

58e minuut.
Arnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. DiTullio rent richting de bal. DiTullio passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tong de bal. Tong draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
McLean rent richting de bal. DiTullio onderschept slim de pass. DiTullio passt de bal met de wreef. Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Tong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cannibal Tem - bubbateam 0:2

67e minuut.
Clayton geeft de bal voor. Clemens is nu in balbezit. Auld onderschept slim de pass. Auld draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Belfour de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cooke zal de hoekschop nemen. Berry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Arnaud is nu in balbezit. DiTullio is nu in balbezit. DiTullio schiet op doel. Tong rent richting de bal. Tong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
McLean is nu in balbezit. Despatie onderschept slim de pass. Despatie speelt de bal door. Tong is nu in balbezit. Tong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Berry trapt de bal weg. Vanderpool speelt de bal door. Cooke rent richting de bal. Cooke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cannibal Tem 48%, bubbateam 52%.
Cannibal Tem - bubbateam 0:2