Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pills United Shamrock Canucks
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
9 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Sebrango is nu in balbezit. Alexander is nu in balbezit. Sebrango maakt een afschuwelijke overtreding. Sebrango krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Ercolani kopt de bal weg. Peetoom probeert de bal aan de voet te houden. Randell bereikt de bal nog maar net als eerste. Randell schiet op doel. Steele werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pills United - Shamrock Canucks 1:0

27e minuut.
Dover geeft een hoge lob. Suzuki kopt de bal weg. Klungelig pakt Attakora-Gyan de bal. Randell rent richting de bal. Randell schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Peetoom de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pills United - Shamrock Canucks 2:0

34e minuut.
Daar is Attakora-Gyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandoval is nu in balbezit. Sandoval passt de bal met de wreef. Randell rent richting de bal. Randell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pills United 37%, Shamrock Canucks 63%.
Pills United - Shamrock Canucks 2:0

56e minuut.
del Pierro geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mubarak met een snelle inworp. Sandoval is nu in balbezit. Sandoval schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Dover de bal onder controle te krijgen. Randell is nu in balbezit. Randell schiet op doel. Steele bokst de bal weg. Mubarak is nu in balbezit. Mubarak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Peetoom is nu in balbezit. Logan bereikt de bal nog maar net als eerste. Logan passt de bal met de wreef. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Burnside heeft problemen om de bal te vangen. Peetoom bereikt de bal nog maar net als eerste. Peetoom geeft een lange en hoge pass. Juneau rent richting de bal. Juneau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ercolani geeft een hoge lob. Peetoom rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sebrango. Sebrango krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

79e minuut.
Inworp. Mubarak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sandoval is nu in balbezit. Sandoval geeft een lange en hoge pass. Attakora-Gyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pills United 31%, Shamrock Canucks 69%.
Pills United - Shamrock Canucks 2:0