Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Canadeiro Futebol Clube Hecer fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Easingwood geeft een lange en hoge pass. Iginla is nu in balbezit. Iginla passt de bal zonder na te denken. Boyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyes schiet op doel. Brennan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Simon heeft problemen om de bal te vangen. Simon speelt de bal door. Clarke rent richting de bal. Lecavalier bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecavalier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Houston kopt de bal weg. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecavalier verovert de bal door een tackle van achteren. Duncan bereikt de bal nog maar net als eerste. Duncan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Simon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lecavalier bereikt de bal nog maar net als eerste. Duncan is nu in balbezit. Lecavalier rent richting de bal. Lecavalier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Clarke raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Onstad komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canadeiro Futebol Clube 57%, Hecer fc 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Canadeiro Futebol Clube - Hecer fc 0:0

79e minuut.
Simon speelt de bal door. Gretzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyes onderschept slim de pass. Iginla bereikt de bal nog maar net als eerste. Iginla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Brennan trapt de bal weg. Aucoin bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Simpson krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Onstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Onstad passt de bal in één keer door. O`Hara bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyes verovert de bal door een tackle van achteren. Boyes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canadeiro Futebol Clube 54%, Hecer fc 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Canadeiro Futebol Clube - Hecer fc 0:0