Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jokers8---- wwenathional
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Booth bereikt de bal nog maar net als eerste. Booth geeft een lange en hoge pass. Biggs probeert de bal aan de voet te houden. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young schiet op doel. Paal!

2e minuut.
Malhotra geeft een lange en hoge pass. Pieszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieszak met een sublieme pass. Rivera Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera Carrera schiet op doel. Kurasawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
DeRosario rent richting de bal. Rivera Carrera rent richting de bal. Rivera Carrera passt de bal zonder na te denken. Young is nu in balbezit. Young haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Daar is Duncan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieszak verovert de bal door een tackle van achteren. Pieszak passt de bal in één keer door. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Biggs rent richting de bal. Rivera Carrera onderschept slim de pass. Rivera Carrera speelt de bal door. Young rent richting de bal. Young schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Biggs is nu in balbezit. Rivera Carrera verovert de bal door een tackle van achteren. Rivera Carrera met een sublieme pass. Young is nu in balbezit. Young draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Broussard heeft problemen om de bal te vangen. Rivera Carrera speelt de bal door. Donald rent richting de bal. Young verovert de bal door een tackle van achteren. Young haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
McEachern geeft een lange en hoge pass. Lemaître is nu in balbezit. Biggs verovert de bal door een tackle van achteren. Paradiso rent richting de bal. Paradiso schiet op doel. Boyd bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jokers8---- 44%, wwenathional 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jokers8---- - wwenathional 0:0

46e minuut.
Broussard geeft een hoge lob. Lemaître rent richting de bal. Paradiso schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Paradiso krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Rivera Carrera heeft problemen om de bal te vangen. Rivera Carrera geeft de bal voor. Booth rent richting de bal. Booth geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Young de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Pieszak onderschept slim de pass. Pieszak met een sublieme pass. Young is nu in balbezit. Rivera Carrera rent richting de bal. Rivera Carrera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Rivera Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Young is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Biggs. Biggs krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Graham geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brandybuck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Broussard rent richting de bal. Broussard geeft de bal voor. Boyd probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jokers8---- 45%, wwenathional 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jokers8---- - wwenathional 0:0