Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
destroy team MTL Impact
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Dauda geeft de bal voor. Inworp. Ashley met een snelle inworp. Watson rent richting de bal. Watson schiet op doel. Steele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Zuniga met een sublieme pass. Marinic bereikt de bal nog maar net als eerste. Noe rent richting de bal. Marinic onderschept slim de pass. Marinic draait met de bal, schiet en ... Khan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Canizalez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farré rent richting de bal. Zuniga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Farré wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Malhotra zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gruber bereikt de bal nog maar net als eerste. Berry legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gruber is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Watson zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Nathan rent richting de bal. Nathan met een sublieme pass. Proudfoot met een sublieme pass. Klungelig pakt Marinic de bal. Marinic haalt uit met een fantastische trap. Khan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: destroy team 49%, MTL Impact 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
destroy team - MTL Impact 0:0

55e minuut.
Malhotra rent richting de bal. Nathan verovert de bal door een tackle van achteren. Nathan passt de bal zonder na te denken. Marinic is nu in balbezit. Marinic schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Noe is nu in balbezit. Nathan onderschept slim de pass. Nathan passt de bal zonder na te denken. Marinic is nu in balbezit. Marinic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Canizalez bereikt de bal nog maar net als eerste. Canizalez geeft een hoge lob. Noe kopt de bal weg. Gruber bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruber haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Zuniga passt de bal zonder na te denken. Proudfoot is nu in balbezit. Proudfoot geeft een lange en hoge pass. Nathan rent richting de bal. Nathan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Galindo rent richting de bal. Galindo passt de bal zonder na te denken. Inworp. Zuniga met de inworp. Serioux geeft een hoge lob. Khan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ashley is nu in balbezit. Watson bereikt de bal nog maar net als eerste. Watson speelt de bal door. Gruber heeft problemen om de bal te vangen. Gruber haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: destroy team 31%, MTL Impact 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
destroy team - MTL Impact 0:0