Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zohaib Kingston FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Tong is nu in balbezit. Tong passt de bal in één keer door. Alexiadis rent richting de bal. Alexiadis geeft de bal voor. Lennox kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Heinze is nu in balbezit. Lennox is nu in balbezit. Heinze onderschept slim de pass. Heinze haalt uit met een fantastische trap. Celali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zohaib - Kingston FC 1:0

36e minuut.
Cannon heeft problemen om de bal te vangen. Madden rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cannon. Cannon krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zohaib 46%, Kingston FC 54%.
Zohaib - Kingston FC 1:0

52e minuut.
Pinard met een snelle inworp. Bester rent richting de bal. Tong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tong krijgt een gele kaart. Bester is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bester wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Tong de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Garcia passt de bal zonder na te denken. Tong probeert naar een medespeler te passen. Madden rent richting de bal. Heinze is nu in balbezit. Heinze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Bester onderschept slim de pass. Leclair maakt een afschuwelijke overtreding. Leclair krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Tong met een sublieme pass. O`Shea bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinze is nu in balbezit. Heinze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zohaib - Kingston FC 2:0

72e minuut.
Garcia onderschept slim de pass. Garcia speelt de bal door. Lacchini rent richting de bal. Bester is nu in balbezit. Bester haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Cannon rent richting de bal. Cannon geeft een hoge lob. Verville bereikt de bal nog maar net als eerste. Bester rent richting de bal. Bester draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Hancock bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexiadis passt de bal met de wreef. Heinze bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Garcia passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lennox de bal. Heinze rent richting de bal. Madden is nu in balbezit. Madden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Denoncourt rent richting de bal. Denoncourt geeft de bal voor. Hancock heeft problemen om de bal te vangen. Heinze rent richting de bal. Heinze draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bester kopt de bal weg. Emmanuel heeft problemen om de bal te vangen. el-Mubarak begaat een overtreding. el-Mubarak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zohaib 55%, Kingston FC 45%.
Zohaib - Kingston FC 2:0