Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
damilola F.c Montreal FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Andreychuk is nu in balbezit. David onderschept slim de pass. David geeft een hoge lob. Teixeira springt en kopt de bal. Djekanovic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
damilola F.c - Montreal FC 0:1

6e minuut.
Mitchell is nu in balbezit. Teixeira rent richting de bal. Teixeira passt de bal met de wreef. David rent richting de bal. David haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
De Jong geeft een hoge lob. Teixeira rent richting de bal. Andreychuk is nu in balbezit. Teixeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Teixeira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Inworp. Lang met een snelle inworp. De Jong speelt de bal door. Teixeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Teixeira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lavallée. Bailey is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Andreychuk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira verovert de bal door een tackle van achteren. Pereira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: damilola F.c 65%, Montreal FC 35%.
damilola F.c - Montreal FC 0:1

56e minuut.
Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey geeft de bal voor. Inworp. Manning zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. David geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Molson is nu in balbezit. Manning verovert de bal door een tackle van achteren. McCulloch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Manning wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. David legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Djekanovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
damilola F.c - Montreal FC 0:2

64e minuut.
Atkinson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. James met de inworp. Bradbury rent richting de bal. Bradbury schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Lang passt de bal in één keer door. David heeft problemen om de bal te vangen. David probeert naar een medespeler te passen. Teixeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Teixeira schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: damilola F.c 63%, Montreal FC 37%.
damilola F.c - Montreal FC 0:2