Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester Devild damilola F.c
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
James zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bradbury is nu in balbezit. Mitchell legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bradbury is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bradbury neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Devild - damilola F.c 0:1

38e minuut.
Johnson is nu in balbezit. Mitchell onderschept slim de pass. Mitchell geeft de bal voor. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Devild 52%, damilola F.c 48%.
Manchester Devild - damilola F.c 0:1

49e minuut.
Lavrynenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreychuk onderschept slim de pass. Andreychuk passt de bal zonder na te denken. Johnson is nu in balbezit. Johnson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Moreau probeert de bal met de borst te controleren. James rent richting de bal. James geeft een lange en hoge pass. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Devild 44%, damilola F.c 56%.
Manchester Devild - damilola F.c 0:1