Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zohaib destroy team
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Tong passt de bal met de wreef. Heinze rent richting de bal. Madden is nu in balbezit. Madden draait met de bal, schiet en ... Dauda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

9e minuut.
Zuniga speelt de bal door. Madden rent richting de bal. Madden met een sublieme pass. Heinze is nu in balbezit. Heinze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Zuniga passt de bal zonder na te denken. Canizalez is nu in balbezit. Canizalez passt de bal zonder na te denken. Marinic is nu in balbezit. Marinic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zohaib - destroy team 0:1

22e minuut.
Klungelig pakt Booth de bal. Madden is nu in balbezit. Madden probeert naar een medespeler te passen. Heinze bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Sheperd geeft de bal voor. Canizalez kopt de bal weg. Zuniga geeft een lange en hoge pass. Marinic is nu in balbezit. Marinic draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Denoncourt met de inworp. Leclair rent richting de bal. Leclair probeert naar een medespeler te passen. Madden rent richting de bal. Madden geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Tong met een sublieme pass. Heinze bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dauda. Heinze raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Leclair neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zohaib 55%, destroy team 45%.
Zohaib - destroy team 0:1

61e minuut.
Tong rent richting de bal. Tong passt de bal zonder na te denken. Madden rent richting de bal. Heinze is nu in balbezit. Heinze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Tong geeft de bal voor. Zuniga is nu in balbezit. Nathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nathan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Marinic onderschept slim de pass. Marinic schiet op doel. Serioux bereikt de bal nog maar net als eerste. Serioux haalt uit met een fantastische trap. Davis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Zuniga de bal onder controle te krijgen. Madden rent richting de bal. Madden speelt de bal door. Heinze rent richting de bal. Heinze schiet op doel. Steele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Serioux zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nathan is nu in balbezit. Nathan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zohaib - destroy team 0:2

85e minuut.
Wilkinson verovert de bal door een tackle van achteren. Wilkinson geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sheperd de bal onder controle te krijgen. Marinic rent richting de bal. Marinic draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Heinze rent richting de bal. Madden rent richting de bal. Zuniga begaat een overtreding. Zuniga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zohaib 59%, destroy team 41%.
Zohaib - destroy team 0:2