Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MTL Impact Manchester Devild
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Lavrynenko heeft problemen om de bal te vangen. Noe rent richting de bal. Noe passt de bal met de wreef. Gruber is nu in balbezit. Gruber draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Ashley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Watson rent richting de bal. Mitchell is nu in balbezit. Watson verovert de bal door een tackle van achteren. Watson geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Soriano trapt de bal weg van het doel. Soriano kopt de bal weg. Radchuck is nu in balbezit. Johnson onderschept slim de pass. Johnson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Barnes geeft de bal voor. Inworp. Farré met een snelle inworp. Watson is nu in balbezit. Watson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Capobianco rent richting de bal. Capobianco passt de bal in één keer door. Daar is Verreault, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gruber rent richting de bal. Gruber schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Capobianco trapt de bal weg van het doel. Lavrynenko kopt de bal weg. Mitchell is nu in balbezit. Watson verovert de bal door een tackle van achteren. Watson haalt uit met een fantastische trap. Soriano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MTL Impact - Manchester Devild 1:0

34e minuut.
Mitchell rent richting de bal. Mitchell probeert naar een medespeler te passen. Verreault is nu in balbezit. Gruber onderschept slim de pass. Gruber draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Mitchell probeert de bal aan de voet te houden. Watson verovert de bal door een tackle van achteren. Watson passt de bal in één keer door. Gruber bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruber haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MTL Impact 48%, Manchester Devild 52%.
MTL Impact - Manchester Devild 1:0

59e minuut.
Verreault geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ashley met de inworp. Watson rent richting de bal. Watson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Rivera Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera Carrera geeft de bal voor. Noe heeft problemen om de bal te vangen. Lavrynenko is nu in balbezit. Lavrynenko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MTL Impact 40%, Manchester Devild 60%.
MTL Impact - Manchester Devild 1:0