Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zohaib recine
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


12e minuut.
Klungelig pakt Leclair de bal. Pieszak rent richting de bal. Met opzet legt Madden zijn tegenspeler op de grond. Madden krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Tong passt de bal in één keer door. Soriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinze maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Heinze naar de kleedkamers voor een vroege douche.

19e minuut.
Denoncourt met een sublieme pass. Lightfoot bereikt de bal nog maar net als eerste. Lightfoot schiet op doel. Daar is McEachern, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McEachern onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Leclair is nu in balbezit. Lavallée tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leclair raakt geblesseerd tijdens het duel. Leclair zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Law met een sublieme pass. Klungelig pakt Sean de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zohaib - recine 1:0

35e minuut.
Verville geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grazier met een snelle inworp. Grazier bereikt de bal nog maar net als eerste. Grazier geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lightfoot springt en kopt de bal. Davis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Alexander geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alexiadis met de inworp. Madden is nu in balbezit. Madden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zohaib 48%, recine 52%.
Zohaib - recine 1:0

47e minuut.
Tong onderschept slim de pass. Leclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Leclair passt de bal met de wreef. Madden bereikt de bal nog maar net als eerste. Madden draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Leclair geeft een hoge lob. Grazier kopt de bal weg. Alexiadis met een sublieme pass. Madden is nu in balbezit. Madden schiet op doel. Sean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
el-Mubarak geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Lavallée de bal onder controle te krijgen. Madden rent richting de bal. Madden schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dandenault de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Pieszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieszak geeft een hoge lob. el-Mubarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lightfoot verovert de bal door een tackle van achteren. Lightfoot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zohaib 66%, recine 34%.
Zohaib - recine 1:0