Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
T syndicated infamous
PRACTISE Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
16.9 gemiddelde waardering 16
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Bell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bell geeft een lange en hoge pass. Charpentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradshaw verovert de bal door een tackle van achteren. Bradshaw schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
T syndicated - infamous 1:0

12e minuut.
Ledgerwood geeft een lange en hoge pass. Kampa kopt de bal weg. Klungelig pakt Charpentier de bal. Bradshaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradshaw schiet op doel. Charpentier bokst de bal weg.

18e minuut.
O`Neal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

43e minuut.
Bradshaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bradshaw is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bradshaw zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ledgerwood kopt de bal weg. Houston controleert de bal met de borst. Edwards rent richting de bal. Edwards haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T syndicated 43%, infamous 57%.
T syndicated - infamous 1:0

66e minuut.
Barrera passt de bal met de wreef. Bester rent richting de bal. Bester geeft een lange en hoge pass. Barrera rent richting de bal. Barrera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Wilkinson rent richting de bal. Wilkinson speelt de bal door. Bevilacqua is nu in balbezit. Bevilacqua schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T syndicated 52%, infamous 48%.
T syndicated - infamous 1:0