Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dingers Red Gunners
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Naptra geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gauthier met de inworp. Celali is nu in balbezit. Celali geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Giroux speelt de bal door. Rafferty is nu in balbezit. Rafferty met een sublieme pass. Goddard bereikt de bal nog maar net als eerste. Goddard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Demanche rent richting de bal. Imhof onderschept slim de pass. Imhof passt de bal met de wreef. Goddard rent richting de bal. Goddard schiet op doel. Fernandez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dingers 60%, Red Gunners 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dingers - Red Gunners 0:0

48e minuut.
De Palma rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giroux. De Palma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Campbell zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Maillet de bal. Francois bereikt de bal nog maar net als eerste. Francois haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De Palma geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quintero met de inworp. Giroux is nu in balbezit. Giroux draait met de bal, schiet en ... Fernandez bokst de bal weg.

63e minuut.
Bergeron rent richting de bal. Rafferty is nu in balbezit. Bergeron schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bergeron naar de kleedkamers voor een vroege douche.

67e minuut.
Krause is nu in balbezit. Fitzpatrick verovert de bal door een tackle van achteren. Fitzpatrick met een sublieme pass. Francois rent richting de bal. Francois haalt uit met een fantastische trap. Blackburn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Daar is Barry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imhof bereikt de bal nog maar net als eerste. Krause tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Imhof moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Imhof kan niet meer verder spelen. MacDougall komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dingers 57%, Red Gunners 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dingers - Red Gunners 0:0