Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cavalry C Mathis FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 15.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Verville raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pereira komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Van der Mollen heeft problemen om de bal te vangen. Keeper bereikt de bal nog maar net als eerste. Keeper met een sublieme pass. Pesznecker rent richting de bal. Pesznecker schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Sandhu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miloklizovic verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Sandhu met een snelle inworp. Suzuki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Inworp. Stalteri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suzuki geeft de bal voor. Sandhu rent richting de bal. Sandhu passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
dos Santos geeft een lange en hoge pass. RunningBear heeft problemen om de bal te vangen. Pesznecker is nu in balbezit. Pesznecker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalry C - Mathis FC 1:0

37e minuut.
Peters geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miloklizovic met een snelle inworp. Daar is Keeper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keeper draait met de bal, schiet en ... Winger bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cavalry C 42%, Mathis FC 58%.
Cavalry C - Mathis FC 1:0

51e minuut.
dos Santos onderschept slim de pass. dos Santos geeft de bal voor. Peters probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brodeur bereikt de bal nog maar net als eerste. Brodeur geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Miloklizovic met een snelle inworp. Brodeur bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suzuki. Suzuki krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Mahoney bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahoney met een sublieme pass. Van der Mollen probeert naar een medespeler te passen. Sandhu rent richting de bal. Sandhu passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Peschisolido kopt de bal weg. Suzuki is nu in balbezit. Suzuki speelt de bal door. Pizzolitto is nu in balbezit. Pizzolitto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Kindel met een harde bal richting middenveld. Miloklizovic rent richting de bal. Miloklizovic geeft een hoge lob. Pesznecker is nu in balbezit. Pesznecker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Keeper speelt de bal door. Van der Mollen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pesznecker. Pesznecker krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Brodeur probeert naar een medespeler te passen. Keeper rent richting de bal. Keeper passt de bal zonder na te denken. Pesznecker rent richting de bal. Pesznecker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Peschisolido geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. dos Santos met de inworp. Keeper bereikt de bal nog maar net als eerste. Keeper geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cavalry C 41%, Mathis FC 59%.
Cavalry C - Mathis FC 1:0