Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athem Sharks Impact
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 14.5
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Musa rent richting de bal. Fluet onderschept slim de pass. Fluet speelt de bal door. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kurasawa rent richting de bal. Kurasawa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cassano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Collison geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Tobin is nu in balbezit. Tobin geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Cox de bal onder controle te krijgen. Travis bereikt de bal nog maar net als eerste. Travis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Cox is nu in balbezit. Cassano verovert de bal door een tackle van achteren. Cassano speelt de bal door. Travis rent richting de bal. Travis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Cox probeert de bal met de borst te controleren. Collison rent richting de bal. Collison met een sublieme pass. Travis rent richting de bal. Travis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athem Sharks - Impact 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athem Sharks 42%, Impact 58%.
Athem Sharks - Impact 1:0

49e minuut.
Cox kopt de bal weg. Klungelig pakt Taylor de bal. Taylor geeft een hoge lob. Travis rent richting de bal. Travis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobin onderschept slim de pass. Tobin passt de bal zonder na te denken. Travis rent richting de bal. Travis draait met de bal, schiet en ... Buck bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Athem Sharks - Impact 2:0

55e minuut.
Arnaud rent richting de bal. Foley verovert de bal door een tackle van achteren. Foley passt de bal met de wreef. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Brewer rent richting de bal. Espinoza verovert de bal door een tackle van achteren. Espinoza passt de bal zonder na te denken. Travis is nu in balbezit. Travis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Fluet passt de bal met de wreef. Foley is nu in balbezit. Tobin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Tobin moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tobin schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

77e minuut.
Cox onderschept slim de pass. Foley is nu in balbezit. Met opzet legt Taylor zijn tegenspeler op de grond. Taylor is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Foley raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Foley kan niet meer verder spelen. Mymoon komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athem Sharks 56%, Impact 44%.
Athem Sharks - Impact 2:0