Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZpurpleX Athem Sharks
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 14.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Justice zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Musa de bal. Krause rent richting de bal. Krause haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Brewer trapt de bal weg van het doel. Daar is Creamer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foucault rent richting de bal. Krause is nu in balbezit. Krause draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Tobin geeft de bal voor. Sandhu is nu in balbezit. Travis onderschept slim de pass. Creamer bereikt de bal nog maar net als eerste. Creamer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Lemieux de bal onder controle te krijgen. Grimm probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sandhu de bal. Travis is nu in balbezit. Travis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
do Nascimento probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. McKinnon geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cassano is nu in balbezit. Cassano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Blais verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tobin. Blais is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Blais zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Palacios probeert de bal met de borst te controleren. Krause rent richting de bal. Krause draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Arnaud geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sandhu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ercolani geeft een hoge lob. Brewer kopt de bal weg. Beckmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZpurpleX 48%, Athem Sharks 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZpurpleX - Athem Sharks 0:0

67e minuut.
Tobin heeft problemen om de bal te vangen. Foucault rent richting de bal. Foucault passt de bal in één keer door. Krause rent richting de bal. Krause schiet op doel. Beckmann bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Lemieux rent richting de bal. Travis onderschept slim de pass. Creamer rent richting de bal. Travis bereikt de bal nog maar net als eerste. Travis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Daar is Foucault, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa probeert naar een medespeler te passen. Creamer is nu in balbezit. Creamer draait met de bal, schiet en ... Arsenault verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZpurpleX - Athem Sharks 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZpurpleX 29%, Athem Sharks 71%.
ZpurpleX - Athem Sharks 0:1