Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZpurpleX Kacperek FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Hennessey bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandhu verovert de bal door een tackle van achteren. Sandhu speelt de bal door. Krause rent richting de bal. Krause schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Blais is nu in balbezit. Hennessey tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blais is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Blais zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Haxton de bal. Krause is nu in balbezit. Krause schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Grimm bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudley onderschept slim de pass. Sandhu rent richting de bal. Dudley onderschept slim de pass. Dudley schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZpurpleX - Kacperek FC 0:1

22e minuut.
Lemieux rent richting de bal. Gretzky verovert de bal door een tackle van achteren. Blais tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blais krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Blondin probeert naar een medespeler te passen. Lemieux bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dudley. Dudley krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Blondin bereikt de bal nog maar net als eerste. Blondin geeft een hoge lob. Gretzky speelt de bal door. Dudley bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudley schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZpurpleX 61%, Kacperek FC 39%.
ZpurpleX - Kacperek FC 0:1

51e minuut.
Hennessey verovert de bal door een tackle van achteren. Hennessey passt de bal met de wreef. Dudley bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudley schiet op doel. Grimm probeert de bal aan de voet te houden. Arsenault bokst de bal weg.

61e minuut.
Bodea probeert naar een medespeler te passen. Krause heeft problemen om de bal te vangen. Blondin is nu in balbezit. Krause onderschept slim de pass. Krause draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Heinze speelt de bal door. Blais rent richting de bal. Blais speelt de bal door. Foucault is nu in balbezit. Foucault schiet op doel. Acres Jr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZpurpleX 38%, Kacperek FC 62%.
ZpurpleX - Kacperek FC 0:1