Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the hawkes Bear Go
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Fichaud rent richting de bal. Cameron bereikt de bal nog maar net als eerste. Forrest tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Forrest krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Forrest bereikt de bal nog maar net als eerste. Cameron rent richting de bal. Cameron met een sublieme pass. Fichaud is nu in balbezit. Fichaud draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Doeltrap. Zuniga trapt de bal weg. Serrano kopt de bal weg. Fichaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Fichaud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
the hawkes - Bear Go 0:1

8e minuut.
Daar is Dehere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cameron verovert de bal door een tackle van achteren. Forrest begaat een overtreding. Forrest krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Cameron roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cameron kan niet meer verder spelen. Radzinski komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Eglinton geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lincoln zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radzinski heeft problemen om de bal te vangen. Radzinski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
LeBlanc speelt de bal door. Eglinton rent richting de bal. Eglinton geeft een hoge lob. Dehere is nu in balbezit. Dehere haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Klukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Budalic rent richting de bal. Klukowski onderschept slim de pass. Klukowski schiet op doel. Burr werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Gupta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radzinski rent richting de bal. Wall tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wall krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Fichaud is nu in balbezit. Emmerson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fichaud. Fichaud krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the hawkes 65%, Bear Go 35%.
the hawkes - Bear Go 0:1

57e minuut.
Eglinton kopt de bal weg. LeBlanc probeert de bal met de borst te controleren. LeBlanc passt de bal met de wreef. Fichaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Fichaud draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Wall geeft een hoge lob. Serrano probeert de bal aan de voet te houden. Dehere is nu in balbezit. Dehere schiet op doel. Burr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
the hawkes - Bear Go 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the hawkes 40%, Bear Go 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
the hawkes - Bear Go 1:1