Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CandanSpor sekou
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Marinic geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garon met de inworp. Husar bereikt de bal nog maar net als eerste. Husar geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Corazzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Corazzin geeft een hoge lob. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Khan verovert de bal door een tackle van achteren. Khan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Daar is Marinic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sean rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Husar. Husar krijgt een gele kaart. Sean wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sean kan niet meer verder spelen. Grazier komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Guillon met een snelle inworp. Corazzin geeft een hoge lob. Khan heeft problemen om de bal te vangen. Striker rent richting de bal. Striker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Vitoušek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitoušek geeft de bal voor. Husar kopt de bal weg. Teixeira is nu in balbezit. Teixeira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Sebrango onderschept slim de pass. Sebrango geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kružík de bal onder controle te krijgen. Hart bereikt de bal nog maar net als eerste. Hart schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Corazzin probeert naar een medespeler te passen. Striker bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebrango tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sebrango krijgt een gele kaart. Striker is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Corazzin wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CandanSpor 67%, sekou 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CandanSpor - sekou 0:0

64e minuut.
Hart met een sublieme pass. Corazzin heeft problemen om de bal te vangen. Corazzin speelt de bal door. Striker bereikt de bal nog maar net als eerste. Striker schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CandanSpor - sekou 0:1

65e minuut.
Khan rent richting de bal. Khan passt de bal zonder na te denken. Daar is Teixeira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Husar is nu in balbezit. Husar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Mitchell verovert de bal door een tackle van achteren. Mitchell passt de bal met de wreef. Khan met een sublieme pass. Striker rent richting de bal. Striker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Corazzin is nu in balbezit. Corazzin passt de bal in één keer door. Vitoušek rent richting de bal. Striker verovert de bal door een tackle van achteren. Striker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Hart is nu in balbezit. Hart probeert naar een medespeler te passen. Kiďo is nu in balbezit. Corazzin rent richting de bal. Corazzin draait met de bal, schiet en ... Georgantas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CandanSpor - sekou 0:2

89e minuut.
Grazier bereikt de bal nog maar net als eerste. Husar onderschept slim de pass. Husar met een sublieme pass. Teixeira is nu in balbezit. Teixeira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CandanSpor - sekou 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CandanSpor 56%, sekou 44%.
CandanSpor - sekou 1:2