Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oceano FC bullets
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 14.7
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Marshall rent richting de bal. Kampa rent richting de bal. Marshall tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kampa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kampa met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Boxer is nu in balbezit. Boxer geeft de bal voor. de Rosario heeft problemen om de bal te vangen. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Hurne rent richting de bal. Sewell verovert de bal door een tackle van achteren. Sewell passt de bal zonder na te denken. Neil rent richting de bal. Neil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Yun-xian geeft de bal voor. Moreau met een sublieme pass. Neil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sewell is nu in balbezit. Sewell schiet op doel. Strazzari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oceano FC 48%, bullets 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Oceano FC - bullets 0:0

57e minuut.
Neil rent richting de bal. Drury verovert de bal door een tackle van achteren. Boxer met een sublieme pass. Dauchez is nu in balbezit. Dauchez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Oceano FC - bullets 1:0

77e minuut.
Yun-xian geeft een hoge lob. Winger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertrand tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bertrand krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Boxer geeft een lange en hoge pass. Bertrand speelt de bal door. Marshall is nu in balbezit. Marshall schiet op doel. Dauchez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Follmer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oceano FC - bullets 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oceano FC 45%, bullets 55%.
Oceano FC - bullets 2:0