Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CandanSpor the hawkes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


6e minuut.
Klungelig pakt Eglinton de bal. Garon onderschept slim de pass. Garon probeert naar een medespeler te passen. Teixeira is nu in balbezit. Teixeira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Husar verovert de bal door een tackle van achteren. Husar passt de bal in één keer door. Emmerson is nu in balbezit. Teixeira onderschept slim de pass. Teixeira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Daar is Forrest, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Husar is nu in balbezit. Teixeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Husar rent richting de bal. Husar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CandanSpor - the hawkes 1:0

13e minuut.
Daar is Husar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klukowski begaat een overtreding. Husar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klukowski probeert naar een medespeler te passen. Sebrango zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Teixeira heeft problemen om de bal te vangen. Marrelo onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Noe geeft de bal voor. Sebrango is nu in balbezit. Sebrango probeert naar een medespeler te passen. Daar is Garon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garon geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Teixeira is nu in balbezit. Teixeira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CandanSpor - the hawkes 2:0

20e minuut.
Husar rent richting de bal. Husar passt de bal zonder na te denken. Garon met een sublieme pass. Teixeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Teixeira draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Eglinton kopt de bal weg. Daar is Walsh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walsh geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dehere de bal. Dehere haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Teixeira probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Klukowski de bal. Klukowski speelt de bal door. Dehere is nu in balbezit. Dehere schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CandanSpor 40%, the hawkes 60%.
CandanSpor - the hawkes 2:0

75e minuut.
Vitoušek is nu in balbezit. Walsh verovert de bal door een tackle van achteren. Walsh met een sublieme pass. Dehere bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehere schiet op doel. Georgantas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dehere is nu in balbezit. Dehere haalt uit met een fantastische trap. Kiďo probeert de bal aan de voet te houden. Georgantas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Klukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehere is nu in balbezit. Klukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klukowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CandanSpor - the hawkes 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CandanSpor 51%, the hawkes 49%.
CandanSpor - the hawkes 2:1