Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boss Fc the hawkes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


7e minuut.
Eglinton is nu in balbezit. Choi onderschept slim de pass. Daar is Choi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Choi geeft een lange en hoge pass. Angelini krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klukowski passt de bal met de wreef. Bell is nu in balbezit. Bell geeft een hoge lob. Daar is Hidalgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hidalgo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klukowski passt de bal zonder na te denken. Dasovic is nu in balbezit. Klukowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klukowski krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Klukowski met een sublieme pass. Dasovic is nu in balbezit. Glover verovert de bal door een tackle van achteren. Glover schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Reynolds geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chretien zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klukowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Angelini onderschept slim de pass. Hidalgo is nu in balbezit. Emmerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Eglinton is nu in balbezit. Hidalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Hidalgo geeft een lange en hoge pass. Angelini rent richting de bal. Angelini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boss Fc - the hawkes 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boss Fc 42%, the hawkes 58%.
Boss Fc - the hawkes 1:0

56e minuut.
Noe is nu in balbezit. Noe geeft een lange en hoge pass. Glover probeert de bal met de borst te controleren. Klukowski is nu in balbezit. Klukowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Emmerson geeft een lange en hoge pass. Klukowski rent richting de bal. Klukowski speelt de bal door. Chretien geeft een hoge lob. Bell kopt de bal weg. Cody bokst de bal weg. Glover is nu in balbezit. Glover draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boss Fc - the hawkes 1:1

82e minuut.
Dasovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Glover onderschept slim de pass. Langlais begaat een overtreding. Glover raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

86e minuut.
Wall speelt de bal door. Forrest met een sublieme pass. Glover bereikt de bal nog maar net als eerste. Klukowski rent richting de bal. Klukowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boss Fc 54%, the hawkes 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Boss Fc - the hawkes 1:1