Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bullets CandanSpor
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen weak


4e minuut.
Hirshfeld geeft een hoge lob. Daar is Teixeira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moreau rent richting de bal. Teixeira verovert de bal door een tackle van achteren. Teixeira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Hirshfeld rent richting de bal. Sebrango bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebrango passt de bal met de wreef. Teixeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Teixeira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Klungelig pakt Sewell de bal. Sewell passt de bal zonder na te denken. Green is nu in balbezit. Garon verovert de bal door een tackle van achteren. Garon geeft een hoge lob. Follmer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Sewell onderschept slim de pass. Husar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Husar rent richting de bal. Husar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Erşahin passt de bal met de wreef. Kampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampa passt de bal met de wreef. Neil rent richting de bal. Neil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Hirshfeld rent richting de bal. Hirshfeld passt de bal in één keer door. Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. Neil draait met de bal, schiet en ... Georgantas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bullets - CandanSpor 1:0

41e minuut.
Husar bereikt de bal nog maar net als eerste. Husar passt de bal in één keer door. Teixeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Teixeira schiet op doel. Moreau is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bullets 67%, CandanSpor 33%.
bullets - CandanSpor 1:0

55e minuut.
Marinic geeft een lange en hoge pass. Garon rent richting de bal. Garon geeft een lange en hoge pass. Marinic bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinic geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Wall is nu in balbezit. Teixeira verovert de bal door een tackle van achteren. Teixeira met een sublieme pass. Husar bereikt de bal nog maar net als eerste. Husar draait met de bal, schiet en ... Follmer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Garon is nu in balbezit. Garon passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Husar de bal. Teixeira rent richting de bal. Teixeira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Winger geeft een lange en hoge pass. Inworp. Garon met een snelle inworp. Husar rent richting de bal. Husar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Vitoušek heeft problemen om de bal te vangen. Green rent richting de bal. Green geeft een lange en hoge pass. Neil rent richting de bal. Neil haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Hirshfeld is nu in balbezit. Husar onderschept slim de pass. Husar speelt de bal door. Teixeira rent richting de bal. Teixeira schiet op doel. Follmer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bullets 67%, CandanSpor 33%.
bullets - CandanSpor 1:0