Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DSV Rita Team:) Boss Fc
532 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 14.8
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Dasovic rent richting de bal. Konstantyno verovert de bal door een tackle van achteren. Konstantyno passt de bal met de wreef. Fernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DSV Rita Team:) - Boss Fc 1:0

20e minuut.
Darby is nu in balbezit. Reynolds verovert de bal door een tackle van achteren. Reynolds passt de bal met de wreef. Daar is Sutton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sutton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Reynolds passt de bal zonder na te denken. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo passt de bal zonder na te denken. Angelini is nu in balbezit. Angelini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Hidalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Hidalgo passt de bal met de wreef. Clarke rent richting de bal. Angelini verovert de bal door een tackle van achteren. Angelini haalt uit met een fantastische trap. Van der Jeugt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DSV Rita Team:) - Boss Fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DSV Rita Team:) 41%, Boss Fc 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DSV Rita Team:) - Boss Fc 1:1

46e minuut.
Langlais is nu in balbezit. Fernandez is nu in balbezit. Fernandez passt de bal met de wreef. Darby rent richting de bal. Darby haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Ellison zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Darby rent richting de bal. Darby met een sublieme pass. Fernandez rent richting de bal. Fernandez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DSV Rita Team:) - Boss Fc 2:1

83e minuut.
Reynolds geeft een hoge lob. Dasovic is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orefice. Orefice krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Clarke geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malhotra met een snelle inworp. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo schiet op doel. Van der Jeugt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DSV Rita Team:) 34%, Boss Fc 66%.
DSV Rita Team:) - Boss Fc 2:1