Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boss Fc DSV Rita Team:)
Normal Tactiek 532
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.9 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Thompson is nu in balbezit. Sutton is nu in balbezit. Thompson rent richting de bal. Sutton is nu in balbezit. Sutton schiet op doel. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Orefice probeert naar een medespeler te passen. Ellison rent richting de bal. Ellison passt de bal zonder na te denken. Sutton is nu in balbezit. Sutton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Peart passt de bal zonder na te denken. Angelini rent richting de bal. Angelini passt de bal in één keer door. Daar is Malhotra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malhotra draait met de bal, schiet en ... Paal!

25e minuut.
Peart bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Peart zijn tegenspeler op de grond. Sutton moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sutton kan niet meer verder spelen. Darby komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boss Fc 63%, DSV Rita Team:) 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Boss Fc - DSV Rita Team:) 0:0

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Peart de bal onder controle te krijgen. Darby bereikt de bal nog maar net als eerste. Darby met een sublieme pass. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Thompson rent richting de bal. Thompson passt de bal met de wreef. Bell heeft problemen om de bal te vangen. Darby is nu in balbezit. Darby schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boss Fc - DSV Rita Team:) 0:1

61e minuut.
Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo passt de bal zonder na te denken. Dasovic probeert de bal aan de voet te houden. Darby rent richting de bal. Darby haalt uit met een fantastische trap. Hidalgo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Dasovic is nu in balbezit. Orefice rent richting de bal. Orefice geeft een hoge lob. Bell heeft problemen om de bal te vangen. Bell onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Orefice geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert David de bal onder controle te krijgen. Hidalgo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Orefice geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fernandez heeft problemen om de bal te vangen. Darby is nu in balbezit. Darby geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Inworp. Reynolds met een snelle inworp. Langlais probeert naar een medespeler te passen. Daar is Angelini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angelini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boss Fc 66%, DSV Rita Team:) 34%.
Boss Fc - DSV Rita Team:) 0:1