Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the hawkes Oceano FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


24e minuut.
Klukowski verovert de bal door een tackle van achteren. Klukowski met een sublieme pass. Glover rent richting de bal. Glover schiet op doel. Drury probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Walsh geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Glover springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
the hawkes - Oceano FC 1:0

31e minuut.
Boxer heeft problemen om de bal te vangen. Forrest onderschept slim de pass. Forrest probeert naar een medespeler te passen. Glover bereikt de bal nog maar net als eerste. Glover haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the hawkes 54%, Oceano FC 46%.
the hawkes - Oceano FC 1:0

57e minuut.
Yun-xian geeft een hoge lob. Marrelo kopt de bal weg. Bertrand geeft een hoge lob. Dauchez is nu in balbezit. Dauchez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Klukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Glover rent richting de bal. Klukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Glover bereikt de bal nog maar net als eerste. Glover schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Walsh probeert naar een medespeler te passen. Klukowski rent richting de bal. Klukowski passt de bal zonder na te denken. Glover is nu in balbezit. Glover draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
the hawkes - Oceano FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the hawkes 50%, Oceano FC 50%.
the hawkes - Oceano FC 2:0