Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CandanSpor Oceano FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Garon is nu in balbezit. Garon geeft een hoge lob. Teixeira is nu in balbezit. Teixeira passt de bal zonder na te denken. Hurne probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Hurne onderschept slim de pass. Hurne met een sublieme pass. Boxer is nu in balbezit. Teixeira onderschept slim de pass. Teixeira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Boxer kopt de bal weg. Kiďo probeert de bal aan de voet te houden. Dauchez rent richting de bal. Dauchez haalt uit met een fantastische trap. Kružík probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daar is O`Reilly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garon met een sublieme pass. Teixeira is nu in balbezit. Teixeira schiet op doel. Strazzari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Serrano probeert naar een medespeler te passen. Husar bereikt de bal nog maar net als eerste. Husar passt de bal in één keer door. Teixeira rent richting de bal. Teixeira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Sebrango kopt de bal weg. Boxer is nu in balbezit. Marinic verovert de bal door een tackle van achteren. Teixeira is nu in balbezit. Teixeira schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CandanSpor 34%, Oceano FC 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CandanSpor - Oceano FC 0:0

47e minuut.
Vitoušek rent richting de bal. Marshall verovert de bal door een tackle van achteren. Marshall met een sublieme pass. Dauchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dauchez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Teixeira met een sublieme pass. Serrano rent richting de bal. Serrano passt de bal in één keer door. Teixeira rent richting de bal. Teixeira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CandanSpor - Oceano FC 1:0

67e minuut.
Hurne rent richting de bal. Marshall is nu in balbezit. Marshall passt de bal zonder na te denken. Dauchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dauchez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kružík geeft een hoge lob. Drury rent richting de bal. Teixeira is nu in balbezit. Drury onderschept slim de pass. Drury speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CandanSpor 44%, Oceano FC 56%.
CandanSpor - Oceano FC 1:0